Načrtovanje in montaža

V lastni režiji izrišemo rešitve za centralno prezračevanje z vračanjem toplote, h kateremu je mogoče dodati na željo še kanalsko hlajenje, vlaženje in tudi ogrevanje. To pomeni resnično popolna klima v vaših prostorih v vsakem obdobju.

S posluhom za vaše zahteve in izvrstno komunikacijo naših izurjenih sodelavcev se vedno najde rešitev, ki bo zadovoljila tehnične potrebe, standarde in želje kupca. Že pred montažo se tako mi kot kupec stranka, torej investitor, prepričata o pristopu do rešitve.

Vse našteto tudi izvedemo na vašem objektu v najkrajšem času, za kakovostjo pa stojimo mi sami zaposleni v podjetju z dolgoletnimi izkušnjami in tradicijo. Zavedamo se, da je le dobra referenca naša najboljša nagrada in motivacija za nadaljevanje uspehov.

ubbink air excellent

Pooblaščeni monterji

Seznam lokacij in podjetji naših pooblaščenih
monterjev po Sloveniji.

Želite postati pooblaščen monter?

Iščemo zanesljive partnerje za montažo prezračevalnih naprav z vračanjem toplote po celi Sloveniji. S svojim  optimizmom vas bomo  ustrezno nagradili, tako da boste tako vi kot stranke imeli kar največ od tega. Seznanili se boste s sistemom, ki je eden najenostavnejših za montažo  in učinkovit po vseh tehničnih parametrih, ter seveda trajen in zelo kakovosten.

ubbink air excellent
1.1 scaled

Zakaj izbrati nas?

Ker imamo sisteme, ki jih je veselje montirati in so zanesljivi. Ker delamo na dolgi rok in nam je mar do vseh  partnerjev v poslu. Ker se znamo hitro obrniti in priskočiti na pomoč v vsakem trenutku; si želite partnerstva, ki temelji na dolgoročnemu sodelovanju, prijazni in hitri  podpori in dobavi, prilagajanju situaciji? Če se vidite v tem, potem smo vsekakor pravi naslov za vas. Veseli bomo srečanja z vami.