O nas

Zagotavljanje svežega zraka in zdravega življenjskega okolja je naše poslanstvo in del naše bogate, več kot 35 letne tradicije.

Leta 2006 smo kot eden prvih v Sloveniji pričeli z zastopanjem, projektiranjem in montiranjem opreme za prezračevanje nizkoenergijskih in kasneje pasivnih (danes skoraj nič energijskih) hiš in poslovnih objektov.

Zastopamo vodilne Evropske proizvajalce vrhunskih prezračevalnih sistemov kot so Brink, Ubbink ter Swegon. Prisotni smo na najzahtevnejših projektih doma in v tujini. Izkušnje in strokovnost so naši najboljši aduti.

Projektiranje naprav

Projektiranje naprav

Izrišemo sistem prezračevanja za projektno dokumentacijo, naša ekipa je na tem področju izvrstno usposobljena. Z odprtim pristopom in komunikacijo se vedno najde rešitev, ki bo zadovoljila tehnične potrebe, standarde in želje kupca.

Montaža naprav

Pred montažo se tako mi kot kupec (stranka, investitor) prepričata o pristopu do rešitve. Naši monterji so prijazni, zelo usposobljeni, iznajdljivi in natančni. V njih boste že pri prvem srečanju dobili zaupanje in naša želja je vsekakor, da je stranka zadovoljna, to pa za nas pomeni najboljše priznanje.

Montaža-naprav
IMG 6965 scaled

Servis naprav

Imamo močno ekipo za lastni servis za celoten program, ki ga tržimo. Seveda niso izvzete naprave starejšega letnika, ki še kar delujejo. Visoko usposobljen kader se spopade s vsakršnimi izzivi in odpravi vse težave in to v doglednem roku.

Svetovanja

Imate izziv pri izvedbi? Kontaktirajte nas in hitro vam bomo ponudili rešitev. Prijazno vam bomo prisluhnili in na način razumljiv vsakemu posamezniku razložili kako prezračevalni sistem deluje, na kaj biti pozoren in kako se lotiti projekta. Poskusili bomo na najbolj razumljiv način odgovoriti na vaša vprašanja in svetovati za vaš osebni primer, da bo izziv rešen na optimalen način.

Svetovanjna
Zastopništva

Zastopništva in partnerstva

Smo pooblaščen distributer podjetji kot so: Brink, Ubbink, Jonix,Swegon, Rhoss, itd… Za vas nudimo kvalitetna zastopništva na področju centralnega in lokalnega prezračevanja. Razvodne sisteme, ventile, komore za centralno prezračevanje, kanalske certificirane ionizatorje in še mnogo več.