Zdravo in udobno bivanje z Air Comfort

Piše

KATEGORIJA

Air_Comfort-villa-300dpi-Brink_Climate_Systems

Novi modul Air Comfort omogoča uporabniku, da vplivamo na temperaturo bivalnih prostorov preko centralnega  prezračevalnega sistema.

Če vam je v bivalnih prostorih le malo prevroče ali prehladno, bo to vplivalo na vašo sproščenost in vaše počutje. Sistemski modul lahko prezračevalnemu zraku doda dodatno ogrevanje in hlajenje, da zagotovi bolj udobno bivalno klimo. Neprekinjeno prezračevanje zagotavlja odlično kakovost zraka v domu in vse to na energetsko učinkovit način.

Air_Comfort-woning-toegepast-300dpi-Brink_Climate_Systems

Svež zrak, udobna klima – vaš dom zasluži najboljše!

Kompaktni sistemski modul je mogoče priključiti na skoraj vsak toplovodni sistem, na primer kotel za  centralno ogrevanje, daljinsko ogrevanje ali toplotno črpalko. Sistemski ventilator premika  prezračevalni zrak in zrak iz okolice skozi napravo, kjer ju toplotni izmenjevalec segreje. Če je na voljo  hladna voda, lahko Air Comfort uporabite za hlajenje. Izmenjevalec je nameščen tako, da je kondenzat  mogoče enostavno odvajati. Hlajenje s prezračevalnim sistemom zahteva, da so vsi kanali in cevi  ustrezno izolirani.

Sistemski modul Air Comfort je del centralnega prezračevalnega sistema. Skupaj s prezračevalno  napravo dovaja svež prezračevalni zrak z dodatnim ogrevanjem ali dodatnim hlajenjem. S 4-stopenjskim stikalom lahko nastavite različne načine delovanja. Poleg tega lahko Air Comfort spremenite v pameten  sistem, tako da ga opremite z enim ali več senzorji CO2 (do 4), tako da se svež zrak samodejno dovaja  v vaš dom.

air comfort prezracevanje s hlajenjem in ogrevanjem

Ne čakajte, izboljšajte udobje v svojem domu z Air Comfort modulom še danes!

Preverite našo ponudbo Air Comfort naprav – https://zrak.remty.si/ogrevanje-in-hlajenje-z-obtokom-zraka/

Deli novico

Share on facebook
Share on linkedin
Share on email

Naročite se na uporabne nasvete!

Naročite se na uporabne nasvete in prejmite obvestilo o prezračevalnih rešitvah in novih ponudbah.

Naročite se na uporabne nasvete!

Naročite se na uporabne nasvete in prejmite obvestilo o prezračevalnih rešitvah in novih ponudbah.

Pištkotki

Uporabljamo piškotke, ki nam s pomočjo statistike pomagajo, da bo vaša izkušnja tukaj ena najboljših. Če niso po vašem okusu, jih lahko onemogočite ali o njih preberete v politiki zasebnosti.